vrijdag 6 maart 2009

De Caribische eilanden: het alternatief. Het onderscheid tussen een voortdurend uitgesteld leven en zelfverwerkelijking


Free Musketeers, mijn uitgever heeft het volgende bericht uitgebracht: Met trots melden wij u dat begin maart de eerste exemplaren van De Caribische eilanden: het alternatief, geschreven door Willem van Lit, van de drukpersen rollen.

"Wanneer zul je leven, als je nu niet leeft?" schreef de Antilliaanse publicist Tip Marugg. Dit is het dilemma van een voortdurend uitgesteld leven, een toestand waarin de Nederlands-Caribische eilanden eeuwenlang verkeren. De noodzaak tot het maken van een keuze wordt elke dag dringender. Dit boek is een voorstel tot zelfverwerkelijking. De eilanden zijn in de toekomst een ontmoetingsplaats voor het gehele gebied en het Zuid-Amerikaanse continent. Zij vormen een strategisch gelegen voorhuis tussen de continenten in de Atlantische hemisfeer.

Wij kunnen u het circa 180 pagina's tellende De Caribische eilanden: het alternatief aanbieden voor de prijs van € 17,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst en sturen we u uw exemplaar toe.

Ga naar: www.freemusketeers.nl of bestel via de auteur bij dit blog. U kunt ook in de boekwinkel terecht.De Caribische eilanden: het alternatief, Willem van Lit
ISBN 978-90-484-0572-5
vaste prijs € 17,95
verzendkosten per exemplaar € 3,20 (NL) € 5,44 (EU)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten